Izvor:
27.10.2019 u 08:24
0

RAJKOVIĆ NAJBOLJI U EVROPI: Srpski golman dominira! (FOTO)

Golman srpske reprezentacije i frnacuskog Remasa trenutno je statistićkli najbolji igrač na toj poziciji u Evropi.

Rajkovićev tim je u 11. kolu francuskog šampoionata odigrao bez golova sa Nimom, što je našem golmanu bio već osmi meč na kojem je sačuvao mrežu, čime nijedan golman iz "liga petice" ne može da se pohvali.

Rems je po sada već tradiciji odigrao veoma tvrdo i zatvoreno, što im je i donelo ovako dobar rezultat ove sezone, pa su tako uspeli i na ''Parku prinčeva'' uspeli da slave protiv velikog PSŽ-a.

Rems je na ovom meču bio favorit, Rajković nije ima puno posla ali je izostzala egzekucija.

Remsu je ovaj bod doneo pomak na četvrto mesto i bodovno poravnanje sa Lilom, na bod iza Nanta, a šest iza lidera Pari Sen žermena, koji polako odmiče konkurentima.

Rajković je ove sezone samo četiri puta vadio loptu iz mreže, i po tome je broj jedan u Francuskoj!

Izvor: Kurir
Foto:
Twitter/Fudbalski savez Srbije / FA Serbia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter