Izvor:
29.10.2019 u 08:41
0

MANE ODBIO PONUDU REALA: „Nije ni trepnuo“ odmah je odlučio! (FOTO)

Jedan od najboljih fudbalera Liverpula Sadio Mane letos je odbio ponudu Real Madrida jer je veoma zadovoljan na Enfildu.

Kako se navodi, senegalski napadač "nije ni trepnuo" kada je odbacio mogućnost da se preseli u Madrid i to na poziv trenera Zinedina Zidana.

Real je bio spreman da prvaku Evrope izdvoji za transfer između 150 i 180 miliona evra, ali je Mane poručio da se oseća ugodno u Engleskoj.

– Veoma sam srećan što sam deo ovog sjajnog kluba i uživam u njemu. Voleo bih da ostanem ovde zauvek. Bio sam u nekim klubovima širom sveta, ali Liverpul je jedinstven. Kao porodica je – rekao je Mane posle pobede nad Totenhemom (2:1) minulog vikenda.

Zato će Real verovatno da se okrene njegovom partneru u napadu Mohamedu Salahu, čija je cena za mogući transfer slična kao Maneova.

Izvor: Tanjug
Foto:
Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter