Izvor:
30.10.2019 u 09:09
0

TRANSFER GODINE: ERIKSEN I SALAH iz LIVERPULA prelaze u JUVENTUS?!

Tandem fudbalera Totenhema Kristijan Eriksen – Hjeon Min Son i Mohamed Salah iz Liverpula nalaze se na meti Juventusa za transfer, prenosi list Tutosport.

Kako se navodi, skauti "Stare dame" gledali su pomenuti trio na meču Liverpula i Totenhema (2:1) u nedelju na Enfildu.

Prioritet u ovom trenutku je Eriksen, čini se i najdostižniji jer mu ističe ugovor na kraju sezone, pa će Juventus pokušati da ga dovede već u januaru za nisko obeštećenje.

Son i Salah, asistent Hariju Kejnu i strelac pobedničkog gola iz penala za Liverpul, su teže mete, ali Juventus ima nameru da ojača tim na leto u napadu i konačno dođe do trofeja Lige šampiona.

Izvesno je da danski vezista napušta London ove zime, ali pored Juventusa žele ga i drugi klubovi poput Real Madrida, Mančester Junajteda, Pari Sen Žermena…

Tanjug.rs
Foto: instagram/tutosport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter