Izvor:
30.10.2019 u 17:57
0

VESELINOVIĆ: Pokazali smo kvalitete koji su falili Partizanu!

Trener fudbalera Čukaričkog Aleksandar Veselinović čestitao je svom timu na pobedi 2:1 protiv Partizana u 14. kolu Superlige.

– Partizan igra izvanredno, veliko hvala za sve što je učinio, za način kako nas predstavlja u Evropi. Želim mu da prezimi i ostvari ambicije, ali večeras je Čukarički pokazao kvalitete koji su crno-belima nedostajali, a to su zajedništvo i energija – rekao je Veselinović na konferenciji za medije.

On je istakao da njegovom klubu pre susreta ponudio remi, da ga ne bi prihvatili.

– Ne bih da delujem bahato ili arogantno, međutim, da nam je neko pre meča ponudio bod ne bismo bili zadovoljni, jer nam je orijentacija od prvog minuta bila da pobedimo. Svaki tim ima mane, pokazala je analiza da ih poseduje i Partizan, mi smo ih samo iskoristili. Trijumf je zaslužen i čist, isto kao i 32 boda, koja smo osvojili dosad. Od 10. avgusta smo bez poraza, što kazuje kakav je ovo tim. Okrećemo se narednom rivalu, a možda će gostovanje Mačvi u Šapcu da bude još teže od ove utakmice.

Veselinović je istako da je njegov tim imao malo vremena da se spremi posle gostovanja Inđiji.

– Imali smo samo jedan trening za pripremu ovog duela, ali kad radite sa momcima koji su koncentrisani onda je to dovoljno da ugrozite Partizan. Prvo poluvreme smo odigrali na odličnom, evropskom, nivou, u drugom su gosti dominirali, mi čekali šansu i na kraju smo nagrađeni za fantastičnu borbenost – zaključio je Veselinović.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter