Izvor:
31.10.2019 u 20:40
0

PROBLEMI ZA VELŠANINA U MADRIDU: Bejl napustio Bernabeu pre kraja utakmice!

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl još jednom je tema u španskim medijima.

Bejl, koji se ponovo dovodi u vezu sa odlaskom iz madrdskog kluba i seobom u Kinu, primećen je kako napušta stadion "Santjago Bernabeu" znatno pre kraja meča sa Leganesom.

Izabranici trenera Zinedina Zidana slavili su pobedu od 5:0, a Bejl nije ostao do kraja da isprati meč u kojem je Luka Jović postigao prvenac u dresu kraljevskog kluba.

Klupski pravilnik Reala nalaže igračima da moraju da ostanu da gledaju utakmice i kad nisu u timu, a ukoliko napuste stadion pre 80 minuta, mogu biti finansijski kažnjeni.

Kako je Bejl otišao koji minut posle 80, neće biti kažnjen, a da će biti tako svedoči i izjava Zinedina Zidana kog su pitali o tome zašto je Velšanin ponovo napustio utakmicu pre kraja.

Pričao sam sa njim u svlačionici u poluvremenu. Ako je otišao ranije to je zbog toga što je imao dozvolu da to uradi – rekao je Francuz.

Bejl je u januaru na meču sa Sosijedadom stadion napustio u 78. minutu, a priča se i da je na jednom od prethodnih derbija sa Barselonom napustio stadion nedugo pošto je bio zamenjen.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter