Izvor:
09.11.2019 u 13:42
0

TRENER MILOJEVIĆ: Očekuje nas teška utakmica u Ivanjici!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegov tim očekuje težak zadatak u Ivanjici protiv Javora.

"Očekuje nas veoma teška utakmica. Dolazimo u goste ekipi koja igra sjajnu u poslednje vreme. Javor je lokal patriotska ekipa i takva im je i publika. To je klub u kom sam napravio prve seniorske korake kao trener i zahvalan sam im na pruženoj prilici. Želim da bude sjajna utakmica, da sve prođe u najboljem redu i da napravimo spektakl u Ivanjici", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

On je dodao da ima problema sa povredama igrača.

"Pojedini igrači su pod znakom pitanja posle utakmice sa Totenhemom. Videli ste da smo taj duel završili sa devet igrača, jer su Pavkov i Boaći izašli pre vremena zbog povreda. Za ovaj susret mi trebaju zdravi igrači koji mogu da iznesu jak intenzitet.

Čeka nas težak raspored i moramo da vodimo računa o zdravlju igrača", podvukao je Milojević.

Utakmica 16. kola Superlige Srbije između Javora i Crvene zvezde igra se sutra u Ivanjici od 14.30.

Tanjug.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter