Izvor:
10.11.2019 u 19:28
0

SAVO MILOŠEVIĆ O POVREDI ŠĆEKIĆA: Skupa pobeda ali gradimo ozbiljan tim!

Fudbaleri Partizana su prekinuli praksu da na prvenstvenu pauzu zbog obaveza reprezentacije odlaze posle negativnog rezultata. U 16. kolu Superlige crno-beli su savladali Inđiju (3:0), ali Savo Milošević nije mogao da bude potpuno zadovoljan.

– Čestitam momcima na pobedi, a ostaje žal zbog povrede Šćekića. Skupo nas je koštala ova pobeda. U pitanju je koleno a prve prognoze nisu baš najbolje. Trenutno je na pregledima na VMA – rekao je Milošević.

I dok je strateg crno-belih davao izjavu, pojavila se informacija da Šćekić, ipak, nije teže povređen.

Trener „parnog valjka” se potom osvrnuo i na sam meč.

– Logično je da nismo imali energiju kao u Mančesteru, ali smo imali dobar pristup od početka. Ponovilo se ono što smo znali, da kada na vreme postignemo gol, relativno lako privedemo utakmicu kraju. To je ključ.

Milošević je pohvalio postupak Sejdube Sume, koji je prepustio izvođenje penala Asanu.

– Drago mi je zbog Asana, danas mu je i rođendan. Pohvalio bih i postupak Sume. To su stvari koje nam trebaju da bismo nastavili da gradimo ozbiljan tim – rekao je Milošević.

U izjavi posle meča Savo Milošević se osvrnuo i na smrt malog Isaije Pantića koga je i lično poznavao preko Željka Pantića.

Saučešće porodici. Zaista tužna vest. Jedan od najvećih Grobara nas je napustio – rekao je Milošević posle meča.

Blic sport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter