Izvor:
10.11.2019 u 20:51
0

PEP GVARDIOLA: Danas smo pokazali zbog čega smo šampioni!

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe u porazu 1:3 od Liverpula u Premijer ligi.

– Danas smo pokazali zbog čega smo šampioni, ponosan sam na moj tim, više nego ikada. Možemo biti ponosni kako smo igrali protiv najjačeg tima u Evropi. Ne možemo poreći koliko je Liverpul dobar, ali način kojim smo igrali, bio je dobar. Uvek se trudi, nikada ne odustaj i zbog toga smo dvostruki uzastopni šampioni. Uvek se bori do kraja. Čestitam Liverpulu, postigli su tri gola, a mi jedan – istakao je trener "građana".

– Ponosan sam, malo ekipa dođe na Enfild i odigra ovako kako smo mi igrali. Počeli smo dobro, pokazali neverovatnu hrabrost, oni su prvaci Evrope, a na ovom stadionu je najteže igrati. Imali su dva šuta i postigli su dva gola. Nije lako reagovati na to onako kako smo mi reagovali. To nam je bilo potrebno i nadam se da ćemo nastaviti – rekao je Gvardiola.

Liverpul je poveo u petom minutu golom Fabinja. Golu je prethodila sumnjiva situacija na drugoj strani terena, nakon što je lopta u ruku pogodila Trent Aleksandra Arnolda, posle šuta Bernarda Silve. Igrači Sitija tražili su penal, sudija je pokazao da se igra nastavi, do lopte je došao Fabinjo i postigao lep gol.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter