Izvor:
12.11.2019 u 08:25
0

TUČA U ENGLESKOJ REPREZENTACIJI Sterling zbog napada na Gomeza izbačen iz tima! (FOTO)

Napadač Mančester Sitija Rahim Sterling odstranjen je iz reprezentacije Engleske za duel protiv Crne Gore zbog napada na saigrača Džoa Gomeza, potvrdio je tamošnji Fudbalski savez.

Sterling je u trening kampu nacionalno tima fizički nasrnuo na Gomeza dva dana posle poraza Sitija u Liverpulu (3:1), gde su se baš njih dvojica sukobili na terenu u finišu utakmice.

Selektor Geret Sautgejt izjavio je da klupski rivalitet ne sme da bude iznad interesa "Tri lava".

– Jedan od najvećih izazova za nas je bio baš da osvojimo rivalitet u klubovima sa reprezentacijom. Nažalost, emocije su još uvek sveže. Sada je najvažnije da se fokusiramo na Crnu Goru – rekao je Sautgejt.

Nakon incidenta oglasio se i Sterling na svom Instagram profilu porucivši da nikada nije bio sklon incidentima, ali da su ga sada nađačale emocije.

– Džo i ja smo razmenili neke reči i moramo da nastavimo dalje. Poznato je koliko emocija ima u sportu i moram da priznam da su me savladale. Mi smo dobri i obojica razumemo da za pet ili 10 sekundi sve može da se desi. Moramo napred, a ne da prave težu stvar nego što je sada – napisao je on.

Ostaje pitanje da li će zvezda Sitija biti u sastavu za put u Prištinu i meč sa tzv. Kosovom u poslednjoj utakmici kvalifikacija za EURO.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva/ mondo/ printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter