Izvor:
12.11.2019 u 12:10
0

ON ĆE NAM SUDITI: Holandski sudija deli pravdu na meču SRBIJE i LUKSEMBURGA! (FOTO)

Holandski sudija Serdar Gezubujuk izabran je za meč fudbalskih reprezentacija Srbije i Luksemburga u Beogradu, saopštila je UEFA.

Ovaj 34-godišnji arbitar već sedam godina je na FIFA listi i baš je u susretu Severne Makedonije i Srbije (2:1) u Skoplju, u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu, bio njegov prvi u karijeri sa reprezentacijama, s tim je bio četvrti sudija.

Kao glavni sudija je dva puta delio pravdu Crvenoj zvezdi i to na gostovanjima Sasuolu 2016. (3:0) u kvalifikacijama za Ligu Evrope i prošle godine u Trnavi protiv Spartaka (1:2) na putu ka plasmanu u Ligu šampiona.

Sada će mu pomagati sunarodnici Šarl Šarp i Jan de Vris, dok je četvrti arbitar Pol van Bekel.

Utakmica kvalifikacija za EURO Srbija – Luksemburg igra se u četvrtak na stadionu Rajko Mitić sa početkom u 20.45.

Izvor: Tanjug
Foto. telegraf/ google printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter