Izvor:
15.11.2019 u 14:29
0

NOVI POSAO ZA FRANCUSKOG ASA: Anri je novi trener Montreal Impakta!

Francuz Tijeri Anri imenovan je za trenera fudbalskog kluba Montreal Impakt.

Legendarni francuski fudbaler potpisao je ugovor na dve godine sa kanadskim klubom koji igra u američkoj MLS ligi, uz mogućnost nastavka saradnje na još godinu dana.

To je drugi trenerski posao za Anrija, koji je u januaru napustio Monako posle samo 20 utakmica, nakon što je ekipa bila u zoni ispadanja.

"To je liga koju dobro poznajem, u kojoj sam doživeo neke lepe trenutke. Izvanredno je biti u Kvebeku, u Montrealu, koji ima ogromno multikulturalno nasleđe. Uvek sam gledao šta radi taj klub, a sada sam ovde", rekao je Anri, preneo je Skaj.

Anri je bivši fudbaler Arsenala, Monaka, Juventusa, Barselone i Njujork Red Bulsa, u kojima je igrao četiri godine i završio karijeru 2014.

On je svojevremeno radio u Arsenalovoj fudbalskoj akademiji, a od 2016. do 2018. godine radio kao pomoćnik selektora reprezentacije Belgije Roberta Martinesa.

Montreal Impakt se takmiči u Istočnoj konferenciji, a prošlu sezonu završio je na devetom mestu od 12 klubova.

Anri će sa poslom u Montrealu početi u januaru, mesec dana pre početka sezone u MLS ligi.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter