Izvor:
29.11.2019 u 08:58
0

MIHAJLOVIĆ DANAS PREKIDA ĆUTANJE O TEŠKOJ BOLESTI: Vandredna konferacija DANAS U 11 SATI!

Trener Bolonje Siniša Mihajlović zakazao je vanrednu konferenciju za medije u petak od 11 časova.

Srpski stručnjak će se pred predstavnicima medija pojaviti u pratnji lekara Polisijana Orsole, koji će pričati o detaljima lečenja našeg tenera.

Mihajloviću je ovo prvo pojavljivanje pred medijima od 13. jula, kada je otkrio da boluje od leukemije. Od tada je bio na lečenju.

Mihajlović je prošle nedelje otpušten iz bolnice posle treće serije hemoterapije. Kako je kasnije saopšteno iz kluba, Mihajlović je otpušten iz klinike Sant Orsola 22. novembra pošto mu je 29. oktobra urađena transplatacija koštane srži nepoznatog donora.

Miha s jaknom Bolonje i neizbežna tri podignuta prsta izašao iz bolnice, u znak još jedne dobijene bitke protiv opake bolesti.

Italijanski mediji minulih dana su pisali da će srpski stručnjak u narednom periodu najverovatnije biti sa ekipom na treninzima i utakmicama, naravno koliko mu to trenutno zdravstveno stanje bude dozvoljavalo, jer lečenje i dalje traje. U svakom slučaju, naš trener će danas otkriti sve detalje.

Inače, Bolonja je trenutno 15. na tabeli Serije A sa skorom od tri pobede, četiri remija i šest poraza. Narednu utakmicu igraće protiv Napolija u nedelju.

Informer.rs
Foto: youtube/printscreen/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter