Izvor:
09.12.2019 u 09:18
0

BRAVO, SRBINE: Nemanjina tri gola za 84 minuta!

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić, postigao je četvrti gol na šestom meču. Jedan je bio za reprezentaciju, a tri za Marsej. Ako se u obzir uzme samo učinak sa klubom, brzonogi krilni fudbaler je bio strelac tri gola na četiri meča.

Poslednji je postigao protiv Bordoa, u 92. minutu utakmice. Bivši fudbaler Crvene zvezde je stavio tačku na taj meč, golom je postavio konačan rezultat – 3:1.

Bordo, za koji je čitav meč odigrao Vukašin Jovanović, vodio je rezultatom 1:0 na poluvremenu. Strelac gola u 31. minutu, bio je Jasin Adli, a već u trećem minutu nastavka, Amavi je poravnao rezultat.

Potpuni preokret doneo je Sandon u 60. minutu, a Radonjić koji je u igru ušao u 64. samo je dotukao goste.

RADONJIĆ GLAVNA ZVEZDA FRANCUSKOG PRVENSTVA Posle poniženja, završio na naslovnici "L'ekipa"

Marsej je pobedom učvrstio drugo mesto na tabeli sa 34 bodova – šest više od Lila, a tri manje od Pari Sen Žermena.

A, Radonjić je ozbiljno rešio da se nametne treneru Andreu Viljaš-Boašu. Pored činjenice da je bio strelac tri puta na četiri utakmice, impesivan je način na koji je to uradio.

PREOKRET ZA KRAJ: Nova majstorija Srbina donela pobedu Marseju u 90. minutu!

Nijednu utakmicu nije počeo kao starter, a na terenu je na sve četiri utakmce zajedno proveo ukupno 84. minuta, pa njegov učinak i te kako dobija na važnosti.

Izvor: blic.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter