Izvor:
11.12.2019 u 12:34
0

MILOŠEVIĆ PRED ASTANU Nemamo problem sa motivacijom

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred poslednji meč u Ligi Evrope protiv Astane, rekao je da je to važna utakmica za njegov tim, bez obzira što nema takmičarski značaj.

– Očekuje nas još jedna utakmica, pretposlednja u ovom delu sezone. Kao što znate, bez obzira što nema takmičarski značaj, za nas je utakmica jako bitna – rekao je Milošević na konferenciji za mediju na stadionu Partizana.

On je izjavio i da iz dva razloga ne može da predvidi tok sutrašnje utakmice kao što je to bio slučaj u većini utakmica u prethodnom periodu.

– Prvo, naša ekipa u poslednjih nekoliko utakmica je već pri kraju sa snagom i energijom. Natho ima žute kartone i imamo problem sa Šcekićem, danas ćemo videti da će moći da igra. Druga stvar je stanje i ekipa Astane. U ovom momentu ne mogu da pretpostavim u kom sastavu ce doći i u kom stanju, s obzirom da su oni završili prvenstvo pre tri-četiri nedelje. Vrlo teško da možemo da predvidimo kakva nas utakmica čeka sutra. Moraćemo da damo maksimum tokom svih 90 minuta ako želimo pozitivan rezultat – naveo je strateg crno-belih.

Meč sa Astanom je prilika da se crno-beli oproste od LE, pošto su u prethodnom kolu remijem protiv AZ Alkmara ostali bez šanse da obezbede evropsko proleće.

– Ne mislim da ćemo imati problem motivacije, momci su svesni da je utakmica važna. Nama su za koeficijent neophodni bodovi i finansijski nije zanemarljivo. Bilo bi jako dobro da završimo Ligu Evrope sa osam bodova, može se reći da je to dobar rezultat. Dosta ekipa će proći dalje sa tim brojem bodova, mi nažalost nećemo. Sve su to stvari koji mogu da motivišu ekipu – rekao je Milošević i dodao:

– Problem je fizička i mentalna snaga, koliko ćemo moći da se motivišemo u odnosu na ono što su naše trenutne mogućnosti. Preko mogućnosti je vrlo teško ići. Uzdam se u racionalizaciju snage na terenu, malo veću koncentraciju i malo više razmišljanja kada su u pitanju neke odluke na terenu upravo zbog te potrošnje koju imamo da bismo zadržali isti efekat, a smanjili potrošnju.

Fudbaler Partizana Slobodan Urošević rekao je da će se tim u ovom susretu potruditi da popravi stvari koje su crno-bele koštale bodova.

– Očekuje nas teška utakmica iz više razloga, pri kraju smo svega, imamo dosta umornih igraca. Svi smo na nekoj granici, ali imamo odgovornost da završimo ovo kako treba i ostvarimo povoljan rezultat. Trudićemo se da popravimo stvari koje su nas koštale bodova. Daćemo sve od sebe da se to više ne ponovi i nadamo se da ce svaki put kada utakmica bude bude blizu moći da je privedemo kraju – rekao je Urošević.

Meč između fudbalera Partizana i Astane igra se sutra od 21 sat na stadionu u Humskoj.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter