Izvor:
15.12.2019 u 19:18
0

APEL SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Donirajte koštanu srž i spasite nekome život!

SITI UBEDLJIVO SAVLADAO ARSENAL: De Brujne plesao po terenu! (FOTO)

Koštana srž spasava živote, zato donirajte – istakao je Siniša Mihajlović.

Fudbaleri Bolonje sastaju se sa Atalantom u 16. kolu Serije A, a sam uvod u meč napravio je trener domaćih Siniša Mihajlović koji je pozvao sve u Italiji da doniraju koštanu srž.

Kak oprenose mediji u Italiji, Mihajlović se u ime Italijanske asocijacije za borbu protiv leukemije, limfoma i mijeloma obratio javnosti.

– Zahvalan sam svima u asocijaciji, kao i doktorima. Istraživanja su napredovala i zahvaljujući tome, strašna bolest kao ova sa kojom se ja borim postala je izlečiva. Pre svega, sve što želim da kažem je: "Prevencija je fundamentalna". Kontrolišite sebe jer je to od velikog značaja – istakao je Mihajlovići poslao dve važne poruke:

– U Italiji ne ulažemo dovoljno. Zaostajemo za zemljama na severu, za Sjedinjenim Američkim Državama, za Nemačkom. Koštana srž spasava živote, zato donirajte. Nažalost, ja ne mogu više. I, kažem svima koji mogu: donirajte – zaključio je Mihajlović.

Da podsetimo, Siniša Mihajlović poslednjih nekoliko meseci se bori sa leukemijom, a posle primljenih terapija njegovo stanje je stabilno.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter