Izvor:
24.06.2019 u 08:55
0

KAVAJ LENARD SLOBODAN IGRAČ

Najbolji košarkaš finalne serije NBA lige između Toronto Reptorsa i Golden Stejt Voriorsa Kavaj Lenard od danas je i zvanično slobodan igrač!

On je odbio opciju vrednu 21,3 miliona dolara da produži saradnju sa Toronto Reptorsima na još jednu sezonu i postaće neograničeni slobodni agent. To znači da će Lenarda moći da potpišu svi timovi iz najjače lige sveta, uključujući i njegov trenutni klub kome je doneo prvu titulu u istoriji franšize.

Najviše se spekulisalo da bi mogao da ode u rodni Los Anđeles, pre svega u Kliperse, dok se sve manje priča o Lejkersima, a jedna od opcija bio bi odlazak i u Bruklin ili Nikse.
Kako prenose američki mediji, najrealnija opcija je ostanak u Torontu, a deluje i da se po temperamentu slaže sa Kanađanima.

Naime, očekivano je da će Reptorsi iskoristiti opciju kao jedini tim koji može da ponudi Kavaju Lenardu maksimalni ugovor na pet godina u vrednosti od 190 miliona dolara, a ostalo je na igraču ukoliko želi to da prihvati.

Toronto se prošlog leta "kockao" sa Lenardom kada su ga doveli iz Sparsa na jednu sezonu, a za njega su dali dotadašnje prvo lice svoje franšize Demara Derozana.
Taj rizik se isplatio jer je Lenard u sezoni prosečno beležio 26,6 poena i 7,3 skokova po meču, dok je posebno bio impresivan u plej-of serijama.

Izvor: Kurir

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter