Izvor:
18.10.2019 u 15:20
0

MILANO SPREMAO TRANSFER BOMBU: Pregovori sa Vejdom su bili u završnoj fazi!

Košarkaški klub Olimpija Milano planirao je da letos dovede proslavljenog NBA igrača Dvejna Vejda.

To je otkrio predsednik kluba popularno poznatog kao Armani, iz sponzorskih razloga, Leo Del'Orko.

On je, u intervjuu za "Gazetu delo Sport", pomenuo nekoliko zanimljivih stvari vezanih za prelazni rok.

– Želeli smo da dovedemo neku NBA zvezdu ovog leta i bili smo zainteresovani za Dvejna Vejda – kazao je Del'Orko.

Vejd je prošlu sezonu proveo u Majamiju, ali je na kraju iste rešio da ne nastavi da se bavi profesionalnom košarkom i penzionisao se.

Popularni "Fleš" je triput osvojio prsten NBA lige, bio Ol-star 13 puta i u svojim vitrinama ima brojne druge nagrade, a njegov dolazak u Evropu, koji verovatno nije bilo ni blizu realno, bi sigurno bio jedan od najinteresantnijih poteza u skorijoj istoriji.

Armani je letos promenio šefa stručnog štaba i generalnog menadžera. Na mesto trenera došao je iskusni Etore Mesina, umesto Simonea Pjaniđanija, dok je novi GM postao Hristos Stavropulos.

Predsednik ekipe takođe je otkrio da se, zajedno sa vlasnikom Đorđom Armanijem, sastao sa generalnim menadžerom Fenerbahčea Mauricijom Gerardinijem.

– (Đorđo) Armani i ja smo se sastali sa Mauricijom Gerardinijem. Da smo se dogovorili sa njim (oko preuzimanja funkcije GM-a prim. aut.), Pjaniđani bi ostao naš trener – istakao je Italijan.

Del'Orko je govorio i o odlasku Majka Džejmsa, koji je bio ubeđen da je deo planova ekipe Etorea Mesinu za ovu sezonu, ali se na kraju rastao sa Armanijem i otišao u CSKA.

– On je imao ugovor sa nama. Pričao je sa Mesinom dvaput, a u međuvremenu je igrao turnire sa prijateljima u SAD. To nije bilo profesionalno sa njegove strane – rečeno je medijima.

Armani nije dobro krenuo u italijanskom prvenstvu pa posle četiri kola ima dva poraza, dok je u Evroligi nešto bolji sa učinkom od dva trijumfa i jednog neuspeha.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter