Izvor:
21.10.2019 u 11:46
0

TRINKIJERI PRED MEČ PROTIV LOKOMOTIVE: Igramo protiv jednog od glavnih kandidata za osvajanje trofeja!

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč četvrtog kola Evrokupa protiv Lokomotive Kubanj iz Krasnodara, rekao je da njegov tim dočekuje ekipu koja je jedan od kandidata za osvajanje trofeja.

Lokomotiva posle tri kola u grupi B ima dva trijumfa i jedan poraz, dok su crno-beli prvi sa maksimalne tri pobede.

Igramo protiv jednog od glavnih kandidata za osvajanje trofeja ove sezone u Evrokupu. Tek nam je druga utakmica u Beogradu od početka sezone u svim takmičenjima. Mnogo vremena smo proveli na putovanjima, igrajuči utakmice na gostujucem terenu. Radujemo se što ćemo igrati pred punom dvoranom naših navijača. Daćemo sve od sebe da pružimo dobru igru protiv teškog protivnika – rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Bek crno-belih Ognjen Jaramaz rekao je da njegov tim očekuje težak meč.

Lokomotiva ima sjajan tim sa mnogo iskusnih igrača i sigurno su jedan od najjačih sastava u čitavom takmičenju. Sa druge strane, mi smo sezonu u Evrokupu počeli veoma dobro i verujem da smo u stanju da se nosimo sa svim izazovima koje utakmica nosi – istakao je Jaramaz.

Meč između košarkaša Partizana i Lokomotive igra se sutra od 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić", zbog zauzetosti "Štark Arene".

Izvor: Tanjug
Foto: euroleague.net/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter