Izvor:
29.10.2019 u 20:02
0

EMOCIJE NADVADAJU I VELIKE: Jokić govorio o igri za svoju državu, rezultatima i iskustvima…

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, pričao je za ESPN o iskustvo iz plej-ofa, kontrolisanju emocija, treneru Meloun, saradnji s Džamalom Marijem

Srpski košarkaš ovog leta je bio sa reprezentacijom na Mundobasketu u Kini, na kojem je Srbija zauzela peto mesto.

Na meču protiv Italije, koji je Srbija dobila i zauzela prvo mesto, Jokić je u završnici imao manji sukob s Heketom, posle čega je isključen.

Centar Denvera znao je i u NBA da naglo reaguje, a za Doris Burk je objasnio situacija s Svetskog prvenstva.

– Rekli ste to za FIBA. Kada igram za svoju državu igram s mnogo emocija i onda jedna situacija, neka pogrešna odluka… izgubite kontrolu… Generalno ne radim to, desilo se par puta u NBA. Sudije su isto ljudska bića, napraviće grešku, kao i što mi pravimo- rekao je Jokić.

Nagetsi su prethodne sezone ispali u polufinalu zapadne konferencije i Jokić ističe da će im iskustvo iz doigravanja dosta značiti.

– Iskustvo je veliko. Odigrali smo četrnaest utakmica, svaka je bila drugačija, a opet veoma važna. Mislim da je tim porastao u tim situacijama. Pobedili smo sedmu utakmicu protiv San Antonija, protiv sjajnog tima i trenera. Onda smo izgubili sedmi meč kod kuće protiv Portlanda. Imali smo 3-2 i veliku prednost, mislim od 13 poena u trećoj četvrtini, ali smo izgubili. Male stvari mnogo znače. Sada znamo da su sitni detalji ustvari veliki kazao je Nikola.

Izvor: B92
Foto: Denver Nuggets/youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter