Izvor:
30.10.2019 u 20:24
0

CRNO-BELI NASTAVILI POBEDNIČKU SERIJU: Partizan ubedljiv protiv Limoža u Evrokupu!

Košarkaši Partizana pobedili su večeras francuski Limož 82:60 (16:25, 20:7, 20:8, 26:20) u petom kolu grupe B Evrokupa.

Crno-beli su sa skorom 5-0 vodeća ekipa u grupi i jedini tim u takmičenju koji je posle pet kola neporažen.

Izabranici Andree Trinkijerija loše su otvorili meč, što je Limož iskoristio da napravi prednost, koja je u jednom trenutku iznosila 12 poena.

Crno-beli su igrom u drugoj i trećoj deonici uspeli da neutrališu prednost, a dobrom igrom u odbrani rivalu su za te dve četvrtine dozvoli da ubaci samo 15 poena.

Do kraja meča, košarkaši Partizana uspeli su da održe prednost, koja je na kraju iznosila plus 22 i da seriju gostovanja, pred dva meča u Beogradu, završe trijumfalno.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Rašon Tomas sa 16 poena i pet skokova, Markus Pejdž ubacio je 14, Nemanja Gordić jedan manje, dok je Mozli Vilijams mec završio sa 11 koševa, a jedan skok mu je nedostajao za dabl-dabl.

Crno-beli u sledećem kolu u Evrokupu dočekuju ekipu Venecije 5. novembra u Beogradu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter