Izvor:
03.11.2019 u 07:20
0

ABA LIGA: Košarkaši Partizana naneli prvi poraz FMP-u!

Košarkaši Partizana pobedili su sinoć u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu FMP sa 90:85 (19:20, 21:20, 26:19, 24:26), u petom kolu ABA lige.

Izabranici Andree Trinkijerija ostvarili su treći trijimf u regonalnom takmičenju, kojim su prekinuli seriju FMP-a od četiri meča bez poraza u ABA ligi.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Rašon Tomas sa 23 poena i pet skokova. Nemanja Gordić ubacio je 15 uz pet asistencija, dok je Ognjen Jaramaz dodao 10.

U ekipi FMP-a najbolji je bio Aleksa Radanov sa 18 poena.

Crno-beli su meč otvorili sa četiri poena Radeta Zagorca, ali je FMP brzo uzvratio serijom od 11:0, da bi do kraja prve deonice Partizan uspeo da smanji zaostatak.

Nastavak meča doneo je izjednačenu igru oba tima, pa je rezultat na poluvremenu bio 40:40.

Treći period obeležila je bolja igra Partizana, koji je od pet poena zaostatka uspeo da sa prednošću od sedam poena uđe u poslednji deo, zahvaljući Ognjenu Jaramazu i Stefanu Birčeviću.

Izabranici Vladimira Jovanovića sredinom poslednjih 10 minita uspeli su da se vrate u igru i da priđu na samo dva poena zaostatka, ali su koševima Rašona Tomasa i Nemanje Gordića crno-beli na tri minuta ponovo vratili prednost na plus šest.

Poslednji minuti meča doneli su veliku borbu, ali je Partizan uspeo da slomije otpor FMP za novi trijumf u regionalnoj ligi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter