Izvor:
13.11.2019 u 15:36
0

ANA DABOVIĆ PRED START KVALIFIKACIJA: Turska je težak protivnik!

Košarkaška reprezentacija Srbije će u četvrtak protiv Turske u dvorani "Ranko Žeravica" odigrati prvi meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine, a jedna od najboljih igračica ekipe Ana Dabović izjavila je da izuzetno poštuje narednog rivala.

Naša košarkašica je iznela očekivanja od utakmice sa Turkinjama.

– Očekujem dobru utakmicu, jer je Turska veoma jaka ekipa i težak protivnik, iako ovog leta nisu dobro prošle na Evropskom prvenstvu. Nekoliko godina unazad su u samom evropskom vrhu. Bićemo spremne za prvi meč kvalifikacija – rekla je Dabovićeva za sajt KSS.

Bek srpske reprezentacije smatra da će reprezentacija lakše doći do pobede ako tribine u Hali sportova "Ranko Žeravica" budu ispunjene.

– Nadam se podršci navijača. Da nam tako olakšaju posao i da počnemo ove kvalifikacije dobrom igrom i nadam se, pobedama. Uvek se trudim da istaknem naše navijače, koji nam mnogo pomažu. To sam pomenula i ovog leta kada smo igrale u Zrenjaninu i Beogradu. Što je više navijača bilo, to smo mi igrale bolje. Tako verujem da će biti i sutra. Što više ljudi bude bilo, to ćemo i mi imati veći motiv za dobru igru – zaključila je Dabović.

Izabranice selektorke Marine Maljković u četvrtak od 17 časova dočekuju Tursku, a tri dana kasnije gostuju Albaniji u drugom kolu kvalifikacija.

Srbijadanas.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter