Izvor:
17.11.2019 u 15:16
0

DEJAN MILOJEVIĆ POSLE PORAZA OD PRIMORSKE: Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan!

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević, posle poraza od Primorske u 7. kolu ABA lige, rekao je da ne može da bude nezadovoljan izdanjem svog tima.

Mega je u hali "Ranko Žeravica" poražena od gostujuće ekipe iz Kopra 79:73, što joj je šesti ovosezonski poraz u regionalnom takmičenju, četvrti uzastopni.

"Pre svega bih čestitao ekipi Primorske na pobedi. Igrali su stvarno dobro, ali ne mogu da kažem da sam nezadovoljan utakmicom. Poslednja dva meča igrali smo bolje, iako smo pretrpeli poraze", rekao je Milojević na konferenciji za medije posle meča.

Trener Mege istakao je i da se ekipa "diže", kao i da su ih u ovom meču koštale pocetnicke greške.

"U utakmici na dva poseda promašili smo 11 slobodnih bacanja i šest- sedam zicera. Kad je egal utakmica, svaki poen je bitan. Mi te poene nismo imali u rukama. Idemo dalje, za nas je bitno da smo i pored poraza igrali sa više energije. Još jednom bih čestitao ekipi Primorske koja je sigurno najprijatnije iznenađenje ABA lige, zaključio je Milojević.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter