Izvor:
21.11.2019 u 20:33
0

NAJBOLJA PARTIJA SRBINA OD POČETKA SEZONE: Jokić ubacio 27 poena u pobedi nad Hjustonom!

Nikola Jokić je odigrao jednu od najboljih utakmica od početka sezone u NBA.

Denver je slavio protiv Hjustona sa 105:95 prekinuvši niz Roketsa od osam uzastopnih trijumfa.

Jokić je veče završio sa 27 poena, koliko je imao s druge strane i prvi strelac Rokitsa, Džejms Harden.

"Bili smo koncentrisani. Imali smo i grešaka, ali smo dobro motrili na njih, dobro ih pokrivali, nijednom kada su bilu u posedu lopte nije bilo isto. Bilo je to što se tiče defanzive veoma dobro veče za nas".

"Imaju veoma dobar tim, nekoliko sjajnih šutera, visoke igrače koji mogu da pokupe svaku loptu, odlično skaču pod protivničkim košem… Džejms Harden je blistao u poslednjih osam utakmica, bilo je teško, ali smo uspeli da pobedimo", izjavio je Jokić.

On je primetio izvesne razlike u igri Hjustona.

"Prošle godine smo ih pobedili jednom, pre dve godine ih nismo dobili, tako da je uvek jako teško igrati sa njima. Igraju neuobičajeno, to nismo bili u stanju ranije da vidimo, ali sad igraju različito".

Kada su ga pitali da prokomentariše kako su uspeli da zaustave Hardena, Nikola se iznenadio:

"To je blesavo, čovek je postigao 27 poena i neko to smatra lošim. O moj bože! Znali smo da će on ispuniti određenu kvotu poena, da će biti agresivan, zato je bilo sve u stilu da mu otežamo posao, da mu se suprotstavimo, blokiramo na šutu, da i njemu i celoj ekipi učinimo da imaju što nelagodnije pozicije za šut".

Na opasku da je i on postigao isti broj poena, samo se nasmejao.

"O, hvala vam momci. To je vrlo lepo od vas što ste primetili. Znam da sam postigao dve trojke, imao sam nekoliko vrlo dobrih ofanzivnih skokova, tako da na kraju nije bilo loše. Bilo je to 27 poena ispod radara", poručio je raspoloženi Jokić.

S druge strane, Harden je bio nezadovoljan.

"Duplirali su nas pri svakom šutu. Imali su sreće. Izvukli su se ovaj put. Nismo odigrali kako smo planirali", poručio je Harden.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter