Izvor:
07.12.2019 u 02:12
0

TRINKIJERI: Očekivao sam drugačiju utakmicu, ali je pobeda zaslužena!

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri posle pobede protiv Mega Bemaksa, rekao je da je očekivao drugačiju utakmicu, ali da je njegov tim zasluženo pobedio.

Da budem iskren očekivao sam drugačiju utakmicu, sa mnogo manje poena, da bude malo tvrđa, drugacija. Otvorili smo jako loše utakmci u odbrani, nismo bili koncentrisani da dodajemo loptu dva puta između igrača. Bili smo loši prvih 20 minuta. Drugih 20 smo igrali odbranu, malo bolje skakali, popravili smo šut. Mislim da smo zavredili da dobijemo utakmicu – rekao je Trinkijeri na konferenciji za medije posle meča.

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da je njegov tim dobro igrao u tri četvrtine, ali da to nije dovoljno protiv Partizana.

Čestitam Partizanu na pobedi. Odigrali smo lošu četvrtu četvrtinu. Bili smo dobri tri četvrtine. Partizan je imao šuterski dan, ušlo im je svašta. Idemo dalje, dižemo formu. Zato što smo bili hrabri, zato smo bili u egalu 30 minuta. Sa Partizanom treba da se igra 40 minuta, a ne 30 – rekao je Milojević.

On je upitan i da prokomnetariše informaciju koja se pojavila u medijima da će biti pomoćnik Igoru Kokoškovu u reprezentaciji Srbije.

Ne mogu ništa da komentarišem dok ne bude zvanično predstavljenje – zaključio je Milojević.

Izvor: Tanjug
Foto: euroleague.net/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter