Izvor:
09.12.2019 u 09:04
0

JOKIĆ PONOVO OBARA: Srbin najbolji u „Nagetsima“!

U Bruklinu vrlo, vrlo uzbudljiv meč između istoimene ekipe i Denver Nagetsa. Na kraju su slavili domaći rezultatom 103:102, za četvrti poraz Denvera u poslednjih pet utakmica.

Ponovo je odličan bio Nikola Jokić, forma srpskog centra ide uzlaznom putanjom što raduje Majkla Melouna. Imao je 24 poena, 11 skokova i šest asistencija i u tim delovima igre bio najbolji kada je reč o Nagetsima.

Smenjivala se u nekoliko navrata prednost tokom utakmice, ali je prvo poluvreme bilo u potpunosti u znaku Bruklina. Netsi su vodili gotovo 24 minuta, nisu uspeli da se odlepe ali su se i Nagetsi činili totalno bezopasno. U jednom momentu su imali plus osam, dobra odbrana Denvera u tim momentima je odlučila da Bruklin ne pobegne na dvocifrenu prednost i dodatno se odmakne.

Odmah na startu drugog poluvremena Denver je preokrenuo i išao do maksimalnih plus četiri koliko je imao i sredinom poslednjeg kvartala. Smenjivala se prednost kroz celo prvo poluvreme, a uglavnom su vodili oni koji u tom momentu imaju nalet.

Na 35 sekundi do kraja utakmice Jokić je ubacio svoj 24. poen, umetno je rame na vreme Alenu i položio pored njega za plus jedan. Odgovorio je Spenser Dinvidi koji je pogodio polaganje, da bi u narednom napadu Jokić bio udvojen, a Vil Barton nije pogodio nakon što mu je Srbin vratio loptu.

SRPSKI PROFESOR ODRŽAO ČAS Bjelica ubacio 30 koševa

Posle brzog faula Torijan Prins je pogodio oba bacanja i doneo Netsima plus tri. Meloun nije imao tajm-aut, Marej je rešio da solira, šutnuo trojku i promašio.

Mada su Nagetsi odlično otvorili sezonu, sada imaju isto skor kao i prošle nakon 21 utakmice – 14:7.

Posle Jokića, u Denveru je najviše poena imao Marej, 21, dok je Džerami Grent postigao 15. Dinvidi je na drugoj strani imao 24, Džaret Alen 19 i 11 skokova, a Geret Templ 15.

Izvor: blic.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter