Izvor:
11.05.2016 u 00:00
0

JEDNOGLASNA PODRŠKA: ABA klubovi uprkos kaznama FIBA uz Evroligu!

Klubovi članovi košarkaške ABA lige jednoglasno su uz Evroligu, uprkos mogućim kaznama FIBA, saopšteno je posle današnje sednice Skupštine u beogradskom hotelu Kraun Plaza.

Kako je objasnio predsednik ABA lige Dragan Bokan klubovi su zadržali podršku Evroligi i Evrokupu. Takođe, biće poslato pismo svim nacionalnim savezima kako bi se zajednički razmotrila situacija, a liga unapredila i postala jedan od najboljih projekata u ovom delu Evrope.

Dosta se spekulisalo poslednjih dana o budućnosti ABA lige, ali mi smo svi jedinstveni, bez obzira šta se piše i priča. Nijedan papir ni iz jednog saveza, niti institucije nije nam stigao gde piše da se ovakva Jadranska liga ne priznaje, tako da nismo ni mogli da reagujemo– rekao je Bokan.

Prvi čovek Crvene zvezde i potpredsednik ABA lige Nebojša Čović istakao je da će ABA liga pokušati da reši nesporazume sa Savezima.

Znamo da ništa nismo krivi, niti mislimo da su Savezi nešto pogrešili. Oni se nalaze u jednoj nezavidnoj situaciji i mi ih razumemo. Ako ne budemo mogli da dođemo do dogovora onda postoje ustanove, odnosno sudovi na kojima će se to rešiti– rekao je Čović.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ABA_League

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter