Izvor:
22.06.2019 u 15:47
0

SAVIĆ: Nije bitan rezultat kad se pobedi!

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, posle pobede nad Australijom i plasmana u finale Svetske lige, nije bio zadoboljan igrom svog tima u drugom poluvremenu.

Nije bitan rezultat kad se pobedi. Bitna je sama igra. Sam početak je bio u svim sferama kako Srbija zna da igra. Treći i četvrti period obeležila bespotrebna je nervoza, imali smo individulane greške, koje nisu normalne za ovaj sastav. Imamo vremena da se konsolidujemo i vidimo gde smo pravili greške. Ukoliko se ovako sutra bude igralo u finalu kao u poslednja dva perioda, sigurno da neće biti dobro po nas – rekao je Savić novinarima posle meča.

Rival Srbije u sutrašnjem finalu (16.45) biće bolji iz duela Hrvatska-Španija, a Savić je rekao i da nema posebnu želju za protivnika.

Svejedno. Finale je finale. Ulog je veliki – zaključio je Savić.

Vaterpolista Stefan Mitrović istakao je da je nezahvalno da priželjukuje određenog rivala u finalu.

Od samog starta smo kontrolisali igru i mislim da smo danas pružili dobru utakmicu u odbrani. Bilo je grešaka, broj golova malo veći, ali s obzirom da smo držali rezultatsku prednost tokom celog meča, zadovoljan sam. Najbitnije da smo se plasirali u finale. Da se odmorimo za sutra i da damo sve o sebe – rekao je Mitrović.

Strelac tri gola Andrija Prlainović rekao je da tim može biti zadovoljan danasnjom igrom.

U prve dve četvrtine bila je odlična igra. U druge dve je došlo do opuštanja,možda i zbog rezultata koji nam je negde u glavama stvorio privid da smo u finalu. Možemo biti zadovoljni igrom izuzev tog pada. Bili smo napadački raspoloženi. U dobrom smo ritmu, ako u finalu budemo na ovom nivo ili malo višem, mislim da su nam velike šanse – rekao je Prlainović i dodao da bi možda više voleo Španiju u finalu.

To je teško reći, odlične su obe ekipe. Možda zbog toga sto je jednu ekipu teško pobediti dva puta, voleo bih više Špance – zaključio je Prlainović.

Završni turnir Svetske lige održava se uz podršku grada Beograda i UNIQA- zvaničnog osiguranja vaterpolo tima Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter