Izvor:
10.11.2019 u 18:39
0

SRPSKI STRELCI ODNELI PET MEDALJA: Andrea i Damir okitili se najsjajnijim odličjima! (FOTO)

Srpski strelci osvojili su danas dve zlatne, dve srebrne i jednu bronzanu medalju poslednjeg dana trodnevnog mitinga vazdušnim oružjem u Solinu kraj Splita.

Najsjajnijim odličjima okitili su se Andrea Arsović (puška) i Damir Mikec (pištolj).

Na drugi stepenik pobedničkog postolja popeli su se Milutin Stefanović (puška) i Duško Petrov (pištolj), a bronzu je osvojila Marija Malić (puška).

Arsovićeva je turnir završila sa dva zlata, jer je bila najbolja puškom i u okviru jučerašnjeg takmičenja za „Trofej Salone“.

Damir Mikec se, poput Arsovićeve, okitio „duplom krunom“, pošto je pobedio je i u današnjem i u subotnjem takmičenju pištoljem.

Srpski strelci su na trodnevnom turniru, koji je okupio takmičare iz šest zemalja, osvojili ukupno 13 medalja u seniorskoj konkurenciji.

Pre današnjih pet, „pogodili“ su osam odličja u petak i subotu.

Izvor: Tanjug
Foto: instagram/printscreen/
damirmikec

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter