Izvor:
12.08.2019 u 07:07
0

LAJOVIĆ PORAŽEN: Završeno takmičenje u prvom kolu! (FOTO)

Meč je trajao 137 minuta!

Prvi nosilac turnira Novak Đoković je slobodan na startu.

Nagradni fond turnira je 6,05 miliona dolara.

Lajović je poražen posle tri seta.

Lajović, koji je nedelju započeo kao 28. na ATP listi poražen je od Amerikanca Džona Iznera u tri seta, 7:6 (3), 1:6, 7:5.

Meč je trajao 137 minuta i Lajović je igrao veoma dobro, ali su ubitačni servisi Amerikanca na kraju došli do izražaja i on je prošao mu naredno kolo gde će igrati sa boljim iz duela Simon – Karenjo Busta.

U prvom setu nije bilo brejka, a Izner je u 12. gemu imao set loptu na servis Lajovića ali je nije iskoristio.

To mu je pošlo za rukom u taj brejku u kojem je poveo sa 4:2 i 5:3, da bi potom dobio i naredna dva poena za set.

Lajović je zaigrao mnogo bolje u drugom setu koji je dobio sa 6:1. Napravio je brejkove u drugom i šestom gemu, ali ponovo je Izner bio čvrst na servisu u setu odluke.

Kada se očekivalo da će biti još jedan taj brejk, Amerikanac je u 12. gemu uspeo da iskoristi prvu meč loptu i tako se plasira u drugo kolo.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter