Izvor:
25.09.2019 u 10:22
0

TENISKI TRENER BOGDAN OBRADOVIĆ O DEJVIS KUP REPREZENTACIJI: Srbija ima šanse da u Madridu napravi dobar rezultat! (VIDEO)

Teniski stručnjak Bogdan Obradović ekskluzivno za Happy portal otkrio je šta misli o trenutnom sastavu srpskog Dejvis kup tima i šansama naše reprezentacije na završnom šampionatu u Madridu. Obradović se takođe osvrnuo i na trenutnu situaciju oko Novaka Đokovića.

– Imamo dobre protivnike u vidu Francuske i Japana, tu nema diskusije. Moramo da vidimo šta će se dešavati sa Novakom, koji je već najavio da će igrati Dejvis kup, što je dobro za našu reprezentaciju. Imamo i taj emotivni deo Janko Tipsarević hoće da se oprosti od reprezentacije i to će mu biti poslednji meč u karijeri. Imamo jednu dobru energiju. Ostali momci su takođe odlični. Imamo pet igrača u prvih pedeset na svetu. Imamo jednu ozbiljnu reprezentaciju i mi smo prethodnih četrnaest godina radili na tome da imamo tako jak tim što je dobro. Takođe je dobro da top igrači poput Novaka i dalje žele da igraju za reprezentaciju. Sa druge strane, to će biti nešto novo za sve nas. Madrid je domaćin, videćemo kako će se sve to odvijati. Ono što je jako važno jeste da imamo dobar dubl jer se po tom novom pravilu igraju dva singla i jedan dubl – zaključio je Bogdan Obradović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter