Izvor:
25.10.2019 u 10:21
0

SPECIJALISTA KLINIKE U CIRIHU UPOZORAVA: Endi Mari mnogo rizikuje!

Specijalista klinike u Cirihu doktor Han Ridiger izjavio je da britanski teniser Endi Mari treba da prestane da se bavi tenisom, jer bio mogao da dobije trovanje kobaltom ukoliko bude nastavio da igra.

Olimpijsjkom šampionu iz Lonodna i Rio de Žaneira ugrađen je veštački kuk u januaru ove godine.

– Da budem iskren, ne bih ni pomislio da je posle takve operacije moguće vratiti se sportu. To je nemoguće. Mari je preuzeo veliki rizik na sebe. U ugrađenom delu dve metalne površine se trljaju jedna o drugu. Pre deset godina je takav metod korišcen u Švajcarskoj, ponekad sa katastrofalnim posledicama – rekao je Ridiger za švajcarski Blik.

On je dodao da tako može da dode do trovanja krvi.

– To može da napadne kosti, nervni sistem. Dobijao sam zahteve da radim takve operacije, ali taj metod ne koristim i ne preporučujem nikome – zaključio je Ridiger.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter