Izvor:
11.11.2019 u 06:14
0

ZAVRŠNI ATP TURNIR U LONDONU: Tim savladao Federera! (FOTO)

Austrijski teniser Dominik Tim pobedio je sinoć trećeg igrača sveta Švajcarca Rodžera Federera posle dva seta, 7:5, 7:5, u prvom kolu Grupe Bjorn Borg, na završnom ATP turniru u Londonu.

Peti teniser sveta pobedio je posle sat i 40 minuta. On je u prvom setu poveo sa 2:0, ali je Federer uspeo da veže tri gema i preokrene na 3:2. Posle toga obojica su osvajali gemove na svoje servise sve do 11. kada je Tim ponovo napravio brejk i ubrzo poveo u meču.

U drugom setu nije bilo brejka sve do 11. gema, kada je Tim oduzeo servis Federeru, a posle osvojenog gema na svoj servis i treće meč lopte ostvario je važnu pobedu na turniru.

U toj grupi srpski teniser Novak Đoković je pobedio Italijana Matea Beretinija sa 6:2, 6:1.

U ponedeljak se igraju mečevi prvog kola u Grupi Andre Agasi. Od 15 časova na programu je duel Rusa Danila Medvedeva i Grka Stefanosa Cicipasa, dok od 21 sat počinje meč branioca titule Nemca Aleksandra Zvereva i Španca Rafaela Nadala.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/dominic thiem

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter