Izvor:
01.12.2019 u 18:09
0

NOVAK OBRADOVAO NAVIJAČE Vraća se na staru pobedničku stazu

Novak Đoković bi naredne teniske sezone, pre Australijan opena, trebalo da se vrati na turnir u gradu u kojem je osvojio treću titulu u karijeri.

Đoković će 2020. otvoriti novim turnirom na Turu, ATP Kupom, na kojem će nastupati od 6. januara. Na njemu će predstavljati Srbiju zajedno sa Dušanom Lajovićem i boriti se za prvu titulu u istoriji tog turnira.

Posle toga se očekivalo da Novak napravi pauzu do Australijan opena (20. januar), ali izgleda da to neće biti slučaj, na veliko iznenađenje teniske javnosti. Teniski novinar Mičal Samulski na svom Tviter profilu objavio je informaciju da se Novak Đoković odlučio na turnir iz Serije 250 u australijskom Adelejdu.

Đoković je prvi i jedini put nastupao u na turniru u Adelejdu davne 2007. godine kada je u finalu pobedio Krisa Gučionea sa 2-1 u setovima i osvojio treću titulu u karijeri. Taj turnir se godinu dana kasnije ugasio, a sada, 2020. godine, se vraća na ATP Tur i vidu velikog projekta Teniskog saveza Australije.

Srpski teniser je godinu završio na drugom mestu ATP rang liste i biće mu jako teško da u januaru preuzme tron od Rafaela Nadala, ali je sigurno da će eventualnom pobedom u Adelejdu poboljšati svoje šanse. Pored Novaka za Adelejd su se do sada odlučili De Minor, Ože-Alijasim, Puj, Rubljov, Fric, Karenjo-Busta, Garin, Štruf…

Izvor: B92

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter