Izvor:
08.12.2019 u 18:48
0

BEKER NEMA DILEMU Dolazi nova generacija tenisera

Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković su u tridesetim godinama, Švajcarac se čak i bliži četrdesetoj, ali su i dalje dominantni u "belom sportu".

Bivši Đokovićev trener Boris Beker je istakao da su kroz istoriju uspevali da isplivaju talenti koji su stizali na scenu da zamene velikane.

– Tako je bilo kada su dolazili, recimo, Pit Sampras i Andre Agasi… Sada? Imamo Aleksandera Zvereva, Dominika Tima, Aleksa De Minora, Nika Kirjosa, Stefanosa Cicipasa, Danila Medvedeva, Karena Hačanova, Feliksa Ože-Alisijema… Oni su svetla budućnost tenisa, uprkos činjenici da će svoju trku startovati tek kada se "velika trojka" povuče – istakao je Beker.

On je naveo da tenis neće nestati posle Federera, Nadala i Đokovića.

– Nova generacija će doći… Ja sam bio deo stare generacije kada su se pojavili Agasi i Sampras… Mnogi misle da će tenis nestati, ali se to nikada neće desiti – naveo je Beker.

Izvor: B92

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter