Izvor:
19.12.2018 u 07:31
0

BEOGRAD – TAKOVSKA ULICA: Ukonjen kran od 50 tona, stanari još nemaju vodu!

Nagnuti kran u Takovskoj koji je juče napravio saobraćajni haos u Beogradu, od jutros više ne predstavlja opasnost.

Naime, posle više od 20 sati, deo Takovske ulice koji je bio zatvoren zbog krana koji se nakrivio, pušten je u saobraćaj, kako za vozila tako i za pešake.

Uklanjanje krana koje je počelo juče po podne, trajalo je sve do ranih jutarnjih sati, pa je Takovska od jutros otvorena za saobraćaj.

Stanovnici koji su juče evakuisani, mogu da se vrate u svoje domove, ali okolne zgrade još nemaju vodu. Autobuske linije 23 i 79 ponovo saobraćaju redovnom trasom, ali ne i tramvaji i trolejbusi. Čeka se da se odlede šine kako bi tramvaji ponovo krenuli, ali i da se proveri kontaktna mreža zbog trolejbusa 28 i 40.

Sve ovo izazvala je cev koja je pukla ispod krana, pa se on zbog toga nakrivio. MUP je evakuisao stanare obližnjih zgrada i zaustavio saobraćaj.

Zbog pucanja vodovodne cevi koja se nalazi ispod krana stanovnici okolnih zgrada još nemaju vodu, a očekuje se da će na teren izaći ekipe vodovoda, kojima za zamenu vodovodne cevi treba oko četiri sata.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/printscreen/@nselimic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter