Izvor:
05.01.2019 u 20:08
0

INCIDENT NA BEOGRADSKOM AERODORMU: Dete uzviknulo da je u avionu bomba, kapetan mališana i njegovog oca „skinuo“ sa leta!

Na ukrcavanju na let JU374 od Beograda do Ciriha, večeras je putnik izazvao "pokretanje bezbednosne procedure", zbog čega je iskrcan na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla", saopštila je Er Srbija.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzeli su mere iz svoje nadležnosti, a avion je po završetku svih bezbednosnih provera, sa zakašnjenjem od 40 minuta, poleteo za Cirih, navodi se u saopštenju.

Er Srbija ističe da je postupila u skladu sa pravilima kojima se obezbeđuje da bezbednost putnika i članova posade bude na prvom mestu.

Prethodno je na letu Er Srbije za Cirih, jedan od putnika po ulasku u avion viknuo da je u avionu bomba. Odmah je utvrđeno da je sedmogodišnje dete viknulo "bomba", što je u prolazu čula jedna od stjuardesa, pa su odlukom nadležnih organa putnici ostali u avionu.

Sedmogodišnji decak bio je u pratnji oca V.J. (33) iz Beograda, a kapetan aviona odlučio je da otac i sin budu skinuti sa leta.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter