Izvor:
16.06.2016 u 23:53
0

INCIDENT NA LINIJI 65: Mladić pretučen iz čista mira

U autobusu na liniji 65 jedan tridesetogodišnjak brutalno je pretučen oko podneva naočigled svih putnika. Vozač tvrdi da ovo nije prvi put da ista osoba napada putnike po autobusima.

Do incidenta je došlo, prema rečima putnika, kada je muškarac star oko 30 godina iz čista mira napao muškarca koji je stajao do njega.

Povređeni putnik se onesvestio od bolova. Autobus je u tom trenutku bio pun, očevici prepričavaju šta se dogodilo, ali iz straha od napadača ne žele pred kamere.

Počeo je da viče na njega i da ga davi, da ga udara pesnicom u glavu – priča putnica.

Povređeni putnik 32-godišnji S. M. je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar. Trenutno je u stabilnom stanju.

Vozač Goran Petrović kaže da to nije prvi put da ista osoba napada putnike po autobusima.

Pre par dana taj isti čovek je udario putnika nogom u leđa. Agresivan je, udari nogom kada vidi slabije – kaže Petrović.

I putnici potvrđuju da su napadača i ranije viđali u gradskom prevozu. Uvek je bio sa pratnjom – ženom. Kažu da ga je ona u prethodnim slučajevima smirivala, ali da su u ovom slučaju bili razdvojeni.

Vozači dodaju da su neretko i oni žrtve napada. Samo od početka ove godine u Beogradu je napadnuto 26 vozača, a u poslednje dve nedelje četvoro njih.

Izvor: RTS
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter