Izvor:
20.06.2019 u 18:39
0

AMBASADA ŠVAJCARSKE: Otvorena izložba „Privatna vrednost“ šestoro mladih vizuelnih umetnica i umetnika iz Srbije!

Izložba radova "Privatna vrednost" šestoro mladih vizuelnih umetnica i umetnika iz Srbije otvorena je večeras u rezidenciji ambasade Švajcarske u Beogradu.

Reč je o radovima finalista konkursa "Privatna vrednost" koji je ambasada Švajcarske raspisala po drugi put kako bi nastavila da podstiče stvaralaštvo domaćih mladih autorki i autora.

Na izložbi su predstavljeni radovi šestoro srpskih umetnika najmlađe generacije: Luke Cvetkovića, Dejana Ivanovića, Jovana Matića, Aleksandra Rakezića, Tamare Spalajković i Lazara Zagrađanina.

Tamara Spalajković je proglašena za pobednicu konkursa, i ona je dobila nagradu od 2.000 evra.

Svih šestoro finalista takođe su dobili novčanu potporu od Ambasade Švajcarske u Srbiji u iznosu od 500 evra za pripremu radova koji će biti izloženi.

Izložba će za javnost biti otvorena u periodu od 22. juna do 27. jula, dva puta nedeljno – sredom od 17 do 19 časova i subotom između 16 i 18 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: Švajcarska/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter