Izvor:
18.08.2019 u 15:56
0

MINISTAR VULIN: Pripadnice VS zaslužuju podršku i zahvalnost!

– Pripadnice VP Kobri u subotu su radile svoj posao, bile su tamo gde se ugrožava bezbednost institucija Srbije, bile su raspoređene ispred Predsedništva Srbije gde su ''''na radost Šiptara, Srbi pretili da će silom srušiti legalno izabrane organe vlasti' – , ocenio je ministar odbrane Aleksandar Vulin, reagujući na izjavu Rade Trajković.

Trajković, koja je predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije, podelila je tvit jedne korisnicete društvene mreže, koja je objavila fotografiju kobre (zmije) uz sledeći opis: ''''Izvinjavam se što vas prepadam ovom strašnom slikom, ali samo da razjasnimo. Ovo je kobra. A ono ispred Predsedništva su samo neke cicke koje prave budalu od sebe zarad jednog diktatora u silasku''''.

Vulin je reagujući na to u saopštenju koje je dostavio medijima, primetio da Trajković nikada nije vređala pripadnice, kako ih on naziva ''''šiptarske'''' policije''.

– Rada Trajković ima ćerku, nije mislila o njoj kada je vređala pripadnice Kobri, i one su ćerke, neke od njih majke, sestre. Kako bi se Trajkovićeva osećala da njenu ćerku zovu cicom dok radi svoj posao' – primetio je Vulin, a onda postavio niz pitanja:

Zašto pripadnice Kobri mogu da se vređaju, zašto institucije zaštitnika ne stanu u njihovu zaštitu, zašto novinarska udruženja koja o svemu imaju stav i mišljenje ne kažu da su napadi na žene u Vojsci Srbije sramni i neprihvatljivi?

Zašto udruženja za zaštitu žena ne traže osudu za vređanje i napade na pripadnice Vojske Srbije – zapitao je ministar i rekao da je on ponosan na sve pripadnice vojske i njihov posvećen i požrtvovan rad, a Trajkovićevoj i ''''ostali mrziteljima Vučića i slobodne Srbije'''' poručio je neka svoju mržnju čuvaju za njega, a uzdeže se od vređanja pripadnica Vojske Srbije. Vredne i hrabre žene iz jedinice Kobre nisu zaslužile da budu vređane, one zaslužuju pohvale i podršku, rekao je ministar.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter