Izvor:
18.08.2019 u 16:52
0

VUČIĆ: Budućnost Srbije biće mnogo bolja nego prošlost!

Mnogo decenija smo čekali ovaj dan, a biće još mnogo dobrih vesti, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić, povodom, puštanja u saobraćaj novog autoputa "Miloš veliki" i istakao da će budućnost Srbije biti mnogo bolja nego njena prošlost.

Predsednik je, kod tunela Brančić, na novoj deonici autoputa, obraćajući se novinarima, zahvalio svim predsednicima opština, koji su ih danas čekali, glumcu Nenadu Jezdiću koji je čitao reči kneza Miloša, gostima iz Crne Gore i BiH, Andriji Mandiću i Miloradu Dodiku, ambasadorku Kine Čen Bo, koji su danas uveličali slavlje.

– Hvala građanima Srbije. Mnogo smo decenija čekali na ovaj dan. Još mnogo dobrih vesti će biti – poručio je predsednik Vučić.

On je ponovio da će do 2021. godine biti završene i deonice Surčin – Novi Beograd i Čačak – Požega, što je od ogromnog značaja za Srbiju i povezivanje sa Crnom Gorom i BiH i građane koji tamo žive.

– Srećan sam i ponosan. Mnogo dobrih dela je pred nama. Molim vas za podršku pristojnoj Srbiji, koja radi i gradi. To je najvažnije – poručio je Vučić.

On je dodao da je srećan što je danas bio deo ove velike manifestacije, zahvalio se i novinarima na trudu i radu, izveštavanju o novoj deonici i dodao da je srećan što je na licima novinara koji politički drugačije razmišljaju video osmehe i ozarena lica ljudi koji veruju.

– Ja verujem da će budućnost Srbije da će mnogo bolja nego njega prošlost, ali moramo još više da se borimo, uz više truda i rada. Uveren sam da ćemo moći zajedno velike rezultate da postižemo, da Srbiju nastavimo da menjamo onako kako smo počeli – poručio je predsednik.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter