Izvor:
23.09.2019 u 07:54
0

IZ NARODNOG MUZEJA U BEOGRADU DIREKTNO U LUVR: Počinje kampanja za promociju srpske kulture!

Narodni muzej u Beogradu počinje kampanju za promociju srpske kulture u zemlji i inostranstvu, u saradnji s Ministarstvom kulture i informisanja, Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, turističkim organizacijama Beograda i Srbije, Er Srbijom i najvećim medijskim kućama sa nacionalnom frekvencijom.

Kampanja je planirana u više faza, a prva počinje danas i to preko društvene mreže Instagram, u saradnji sa Er Srbijom, saopštio je Narodni muzej.

Kampanja #jasamumuzeju ima za cilj da pozove pre svega mlade ljude, ali i sve ostale, da posete Narodni muzej, izaberu omiljeni eksponat i pored njega se fotografišu.

Ideja je da se Narodni muzej približi svima i da postane mesto okupljanja i edukacije mladih ljudi.

Za učešće u kampanji #jasamumuzeju potrebno je da fotografisati se u Narodnom muzeju Srbije, postaviti fotografiju na Instagram nalogu sa haštegom #jasamumuzeju uz lokaciju Narodni muzej, zapratiti i označiti nalog @narodnimuzej. Akcija traje od danas do 1. decembra, a autor slike koja na kraju bude imala najviše lajkova dobiće na poklon od Er Srbije dve povratne avionske karte za Pariz.

"Iz Narodnog muzeja u Beogradu direktno u Luvr", poručuju iz Narodnog muzeja i pozivaju sve građane da posete muzej u potrazi za svojim omiljenim eksponatom.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter