Izvor:
07.11.2019 u 10:40
0

VESIĆ: Snadbevanje restorana i radnji ubuduće od 20 do 7 ujutru!

U Beogradu će ubuduće snadbevanje radnji, restorana i ostalih objekata koje imaju takvu vrstu usluge moći da se obavlja samo između 20 sati uveče i sedam sati ujutru, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i dodao da će ta odluka početi da važi od prvog decembra.

Reagujući na brojne pritužbe građana u vezi sa korišćenjem dostavnih vozila koja tokom čitavog dana blokiraju saobraćaj u gradu, Grad Beograd je danas doneo odluku koja počinje da važi od prvog decembra ove godine – rekao je Vesić novinarima u zgradi Komunalne milicije.

Ubuduće će, istakao je, snadbevanje radnji, restorana i ostalih objekata koje imaju takvu vrstu usluge moći da se obavlja samo između 20 sati uveče i sedam ujutru, a ne između 9 i 14 sati kao što je sada slučaj.

Ukida se dosadašnja mogućnost da se snadbevanje vrši između 9 i 14 sati jer su to mnogi zloupotrebljavali i dešavalo se da nam čitave trake budu zaustavljene i da ne mogu da se koriste za saobraćaj zato što se dostava vrši kada postoje gužve u gradu – rekao je Vesić.

Istakao je da od 1. decembra dostava mora biti završena do sedam sati ujutru i dodao da će za svako dostavno vozilo koje bude na ulici posle sedam biti kažnjeni kako onaj ko dostavlja, tako i onaj kome se dostavlja roba.

Na taj način ćemo uvesti red u gradu – dodao je Vesić.

On je danas u zgradi Komunalne milicije imao radni sastanak sa vršiocem dužnosti sekretara za poslove komunalne milicije Ivanom Divcem, načelnicom Gradske uprave Sandrom Pantelić, sekretarom za saobraćaj Dušanom Rafailovićem i sekretarkom za inspekcije poslove Sonjom Božović.

Divac je rekao da će Komunalna milicija od prvog decembra striktno poštovati ovaj režim i kažnjavati sve bahate vozače i dostavljače u Beogradu.

Cilj i svrha postojanja Komunalne milicije jeste da se većini građana u Beogradu omogući normalan život i ovo je samo jedna od stvari koju sprovodimo u svom redovnom radu. Nadam se da ćemo ovim pospešiti protok saobraćaja i lakši život građanima – dodao je on.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter