Izvor:
13.11.2019 u 16:58
0

SPREMAJU SE ZAKONSKE IZMENE: Vredni radnici postaju SUVLASNICI FIRME!

Vlada Srbije, na inicijativu Kabineta predsednice vlade, utvrdila je danas Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o privrednim društvima sa ciljem daljeg unapređenja poslovnog ambijenta.

Svetska praksa ukazuje da je neophodno da se zaposleni u privrednim društvima stimulišu, kako bi što bolje obavljali svoje poslove, time što im se daje mogućnost da postanu članovi privrednog društva, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Ovo se naročito odnosi na poseban vid stimulacije – davanje opcija za sticanje učešća u kapitalu privrednog društva po povlašćenoj ceni, čime se ujedno povećava i vrednost kapitala, kao i efikasnost rada zaposlenih.

Ovaj način stimulacije pokazao se kao delotvoran u industriji informacionih tehnologija, koje imaju veliki potencijal brzog rasta, kao i u ostalim segmentima privrede obuhvaćenim ovim zakonskim rešenjima, navedeno je u saopštenju.

tanjug.rs
Foto: youtube/printscreen/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter