Izvor:
15.05.2019 u 12:56
0

DAČIĆ: Svojim radom Miša obeležio živote svih nas!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je danas telegram saučešća porodici preminulog glumca Mihaila Miše Janketića.

Sa velikom tugom primio sam vest o odlasku Miše, osobe velikog talenta i jedne od najvećih glumačkih legendi, koji je ostavio neizbrisiv trag u kulturnom životu Srbije, ali i Jugoslavije. Svojom uvek jedinstvenom i sugestivnom glumom, ali i šarmom, Miša je obeležio jednu epohu u jugoslovenskoj i srpskoj umetnosti – naveo je Dačić.

Svojim decenijskim radom u pozorištu, na filmu, televiziji i radiju obeležio je živote svih nas, a, siguran sam, ostaće inspiracija i mlađim naraštajima pozorišne scene i velikog platna. Odlazak Miše, velikog glumca, koji je retko govorio o sebi i otišao tiho, veliki je gubitak za kulturnu scenu Srbije. Nedostajaće nam svima njegova odanost i privrženost publici koja ga je volela i poštovala, a kojoj se on nesebično davao – kazao je on.

Meni će ostati u sećanju kao osoba koja je na sve počasti koje su joj ukazivane, kao i na sva priznanja koja je dobijao, uvek odgovarao skromno, ističući i zasluge svojih kolega, navodi se u telegramu saučešća ministra Dačića.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter