Izvor:
26.06.2019 u 12:34
0

JAGODINA: Automobilom usmrtio biciklistu pa pobegao!

Policijska uprava u Jagodini, saopštila je danas da je uhapšen Ž.P (39) iz okoline Jagodine, koji je automobilom udario biciklistu, koji je od povreda priminuo na mestu udesa, a on se nezaustvljajući udaljio.

– Ž.P je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi – stoji u saopštenju.

– Sumnja se da je Ž.P 25. juna, oko dva sata posle ponoći, na državnom putu, u selu u okolini Jagodine, vozilom marke folkswagen pasat, jagodinskih registarskih oznaka, udario u zadnji točak bicikla kojim je upravljao 64-godišnjak. Biciklista je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta – dodaju.

Ž.P se, kako se sumnja, nije zaustavio, već se udaljio sa mesta nezgode, navodi se u saopštenju.

Osumnjičenom je, po nalopgu Osnovnog javnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter