Izvor:
20.09.2019 u 17:15
0

NESREĆA KOD ŠAPCA: Voz naleteo na vozilo u mestu Ribari, jedna osoba poginula!

Na putnom prelazu sa drumskom signalizacijom u mestu Ribari teretni voz naleteo na drumsko vozilo, a jedna osoba je poginula, saopštila je "Infrastruktura zeleznice Srbije".

Nesreća se dogodila u 17.40 sati, u mestu Ribari, na pruzi Šabac-Zvornik, na putnom prelazu obezbeđenom znacima vertikalne drumske signalizacije.

Nesreca se dogodila kada je na drumsko vozilo na ovom putnom prelazu naleteo teretni voz, koji je saobraćao iz Rume za Brasinu.

Na mestu nesrece su pripadnici MUP-a, Hitne pomoci i zeleznice.

"Infrastruktura zeleznice Srbije" apeluje na ucesnike u saobracaju da postuju drumsku signalizaciju, kako se ovakve nesrece ne bi događale.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter