Izvor:
06.11.2019 u 15:05
0

SVE ZA LUKSUZNI ŽIVOT: Ubijao ljude stavljajući cijanid u lekove i hranu a potom krao novac, zlato i imovinu!

Velanki Simhadri (38) uhapšen je nakon što je navodno ubio 10 ljudi u indijskoj državi Andra Pradeš stavljajući im cijanid u hranu ili lekove.

On je potom od žrtava ukrao novac, zlato ili srebro, saopštila je indijska policija. Pojedinim žrtvama davao je prasadam, versko jelo u koje je stavljao cijanid, dok je druge uveravao da je cijanid tradicionalni lek.

U devet slučajeva Simhadri je navodno ukrao imovinu od žrtava, navela je policija u Eluru, gradu u Andra Pradešu. On je uhapšen, a protiv njega još nije podignuta optužnica niti je određen datum suđenja.

U Indiji je za ubistvo zaprećena smrta kazna ili doživotna kazna zatvora. Prema navodima policije, Simhadri je imao velike dugove nakon što je izgubio novac na nekretninama.

Da bi prevazišao tu situaciju i došao do novca, počeo je da krade novac i zlato od osoba koje je poznavao i kasnije ih je ubijao pomoću cijanida, saopštila je policija. On je novac i zlato iskoristio za kupovinu kuće u Eluru i izgradnju još jedne.

Simhadri je priznao da je ubio 10 osoba i krao keš i zlato kako bi vodio luksuzni život, navela je policija.

Nakon što ga je uhapsila, policija je navela da je kod njega pronašla 163.400 rupija (2.300 dolara) i malu količinu cijanida u plastičnoj posudi.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter