Izvor:
06.11.2019 u 19:36
0

EKSKLUZIVNA SAZNANJA PORTALA HAPPY TELEVIZIJE: Da li je konačno UBICA Jelene Marijanović otkriven ANONIMNIM PISMOM? ŠTA SE ZAISTA DESILO TOG KOBNOG DANA? (FOTO)

Javnost je uzdrmala nova, šokantna vest u vezi slučaja ubijene pevačive Jelene Krsmanović Marijanović, koja je 2. Aprila 2016. godine otišla na nasip u Borči kako bi trčala, ali je nažalost, pronađena mrtva.

Naime, Dragoje Milinković – Čekić, biznismen iz Priboja, optužen je da je po nalogu Jelenine svekrve Zorice ubio Jelenu, za šta je bio plaćen. Čitava priča nastala je od trenutka kada se na fejsbuk profilu pojavila njegova fotografija sa tim istim parama u rukama. Navodi se da je Milinkovićeva bivša žena napravila lažan profil na fejsbuku samo kako bi mu se osvetila i dobila čitavo njegovo nasledstvo. U pismu koje je 22. oktobra dospelo u Viši sud u Beogradu od strane anonimnog pošiljaoca navedeno je sledeće:

– Dragoja M. poznajem iz Švajcarske, gde smo 1998. ubili jednog čoveka. Pre tri godine došao je kod mene u Novi Sad i uz viski mi je priznao da je za pare ubio i Jelenu Marijanović u Borči, po nalogu njene svekrve, vračare Zorice Marijanović. Dragoja M. ubio je Jelenu Marijanović pre tri i po godine u Borči. Priznao mi je to nekoliko meseci posle zločina, dok smo uz viski sedeli u mom stanu u Novom Sadu. Kazao mi je da je Jelenu ubio za pare, po nalogu njene svekrve, vračare Zorice Marijanović! Ispričao mi je i da je Zorica patološki mrzela svoju snaju i da je Jelena ubijena kako bi se Marijanovići dočepali njenog porodičnog nasledstva. – navedeno je u pismu koje je precizno adresirano i čitko napisano.

Predrag Savić, Jelenin advokat je specijalno za portal Happy televizije izjavio da Dragoje Milinković – Čekić nije ubica Jelene Marijanović već je ubica optuženi Zoran Marijanović.

– Celokupna priča o njegovoj umešanosti u ubistvo pevačice je podmetačina njegove bivše supruge. Nekadašnja žena je Milinkovića umešala u zločin jer želi da se domogne imovine. Znači cilj pojavljivanja Dragoja u priči sa Jelenom Marjanović je da se on predstavi kao zločinac i da njegova bivša supruga, na brakorazvodnoj parnici u Kraljevu, uzme njegovu imovinu – istakao je tim putem Jelenin advokat.

Da podsetimo, Marijanović je u prvoj godini suđenja pominjao šta se dešavalo tog dana kada je njegova supruga ubijena. On je u tom trenutku bio sa svojom petogodišnjom ćerkom, te zajedno sa njom čekao Jelenu da se vrati. Međutim, većina stvari koju je Marijanović kasnije tokom istrage govorio, kosila se sa svim pronađenim dokazima. Naime, govorio je kako je bilo brojnih svedoka koji su videli njih na nasipu, ali ni dan-danas nije utvrđeno koji su to svedoci. Jedan od svedoka, naveo je da je video Zorana kako u 13 časova šeta sa petogodišnjom ćerkicom, ali da su se kući vratili sami. Obdukcijom, kojom je utvrđeno da je pevačica ubijena oko 17 časova, utvrđena je nemogućnost da je Zoran Marijanović toliko dugo ostao sa ćerkicom na nasipu, a tek onda krenuo u šetnju. Podsećamo, Jelena je na trčanje krenula u 16:38, a on se u 17:04 našao u neposrednoj blizini tog mesta, kada je uključio svoj mobilni telefon. On je naveo da je tog kobnog dana Jelenu zvao nekoliko puta, što se kroz dokaz veštačenjem utvrdilo kao istinito, ali je takođe zvao i svog brata i oca, te i policajca Borisa Pucića iz Borče.

Ovo su samo neki od iskaza koje je davao Marijanović proteklih godina, ali kojih se drži i dalje. Ostaje nam da pratimo kako će se odvijati čitav slučaj, te da li će istina konačno isplivati na videlo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter