Izvor:
06.11.2019 u 21:14
0

JEZIVO UBISTVO IZ LJUBOMORE: Rafalnom paljbom ubio bivšu devojku i ranio očevica! Pucao i na policajce prilikom hapšenja a potom uradio OVO! (FOTO)

Vođen slepom ljubomorom, Nedžad Čaušević (41) je juče oko sedam sati u sarajevskoj Aleji Bosne srebrene automatskom puškom ubio svoju bivšu devojku Sanelu Trsten (39) i slučajno ranio Senadu Muhić, zaposlenuu u kompaniji Park Kompani, koja ni ni kriva ni dužne našla u blizini.

Sve vreme tokom prekida veze on je pratio, jurio je pretio joj. Sanela Trstena radila je u Bingu i juče je išla na posao, dok ju je Čaušević pratio u "golfu".

Istražitelji sada rade sa dve verzije pucnjave jer na mestu događaja nisu pronašli nijednog neposrednog očevidca.

Prema prvoj verziji, Čaušević je izašao iz vozila i potrčao prema žrtvi, ispalio je tri hica u leđa dok je bežala od napadača i pala na zemlju. Jedno zrno pogodilo je nesretnu Muhićevu, koji je stajala u rasadniku preduzeća "Park".

Prevezena je na Kliniku za torakalnu hirurgiju, gde je zadržana na lečenju. Prema drugoj verziji, Čaušević je kroz prozor automobila u Sanelu ispalio rafal u pokretu. Koja je od dve verzije tačna, razjasniće balističari, a istražitelji su takođe preuzeli video nadzor iz obližnje kuće, što će im pomoći da rekonstruišu zločin.

Ovo je slika ubice i samoubice:

Podsećamo da je Čaušević pobegao posle krvavog čina. Sarajevski istražitelji znali su da je otišao u RS i tamo je obaveštena policija, a u istragu su učestvovali i agenti OSA, ali je ubica, kako nezvanično saznajemo, isključio mobilni.

Popodne je Čaušević lociran na Bjelašnici. Prvo, u Krupcu, u opštini Istočna Ilidža, pronađeno je njegovo vozilo sa municijom. Ubrzo su u ovo šumovito područje stigli specijalci iz Sarajeva sa jedne strane i njihovih kolega iz Lukavice s druge strane planine.

Situacija je bila napeta. Timovi su pažljivo kretali po nepristupačnom terenu, znajući da je Čaušević bio dobro naoružan. U jednom trenutku su ga primetili i pozvali na predaju.

Čaušević je pucao na policiju koja ga je okružila i povukao se desetak metara dalje. Shvativši da se nalazi u bezizlaznoj situaciji, izvukao je ručnu bombu, koju je aktivirao ubivši se na licu mesta.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube/ Avaz TV/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter